“Εδώ και 20 χρόνια ξεκινώντας ερασιτεχνικά και με φαντασία, ως κάτοικος εξωτερικού, δημιούργησα το www.rarejules.ca στον απόδημο Ελληνισμό του Καναδά. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα παράλληλα με τις σπουδές μου στο χώρο της Yoga Pilates και Wellness, παρακολούθησα με πολύ αγάπη τη σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Mokume στου Ψυρρή. Ως επαγγελματίας λοιπόν ξεκίνησα το πρώτο μου online store www.iouliastefana.gr. Η παρουσία μου κάθε χρόνο σε εκθέσεις γάμου και περιοδικά έκανε γνωστό το όνομα και την ποιότητα των στεφάνων που δημιουργούσα.. και συνεχίζω με συναίσθημα και τιμή να δημιουργώ, παρουσιάζοντας τις δημιουργίες μου στο νέο Online Store 2018..

Με αφετηρία λοιπόν τη βαθύτερη ανάγκη μου για καλλιτεχνική δημιουργία, χρησιμοποιώντας κοχύλια, αρμυρισμένο ξύλο, ελαιόκλαδα, φύλλα, κόκκους άμμου, χρυσό, ασήμι, κασσίτερο, χαλκό, μπρούντζο, φίλντισι, μαργαριτάρια, κρυστάλλους, δέρμα, χάντρες, δημιουργώ αιώνια σύμβολα ψυχής.

Η λάμψη, η εσώτερη δύναμη και η ενέργεια των υλικών και των εργαλείων μου, δημιουργούν στέφανα – κοσμήματα, προορισμένα με αγάπη για ξεχωριστούς ανθρώπους ”
Φιλικά,

Ιουλία Σελίμη

Always Motivated!

“Ενθουσιασμένη και δημιουργική θα είμαι πάντα κοντά σας για οποιαδήποτε ιδιαίτερη κατασκευή με το δικό σας στίγμα, θέλετε να μου αναθέσετε..! ”

Ioulia Selimi